Organisatie

Amsterdam Realty Partners (A.R.P.) is een jong bedrijf dat zich focust op het ontwikkelen en beheren van hoogwaardig vastgoed. Ons team is continu op zoek naar interessante projecten zowel binnen als buiten Amsterdam. Het ontwikkelen van woningen in het starters- en middensegment is daarbij onze primaire markt, maar daarnaast investeren wij ook in kantoren, bedrijfsruimten en winkels op strategische locaties. De oprichters hebben jarenlang ervaring in vastgoed en finance, waardoor de nodige kennis wordt gebundeld om de doelstelling van de organisatie te bereiken. Onze structuur en gedrevenheid zorgen voor een effectieve en slagvaardige werkwijze.

A.R.P. heeft een uitgebreid netwerk van makelaars, aannemers en adviseurs. Ieder project wordt nauwkeurig geselecteerd op basis van locatie, complexiteit en cashflow. Hierbij wordt gezocht naar synergievoordelen en mogelijkheden om waarde te creëren. Door creatief en solide projectmanagement worden de projecten zo efficiënt mogelijk uitgevoerd. Bekijk het afwerkingsniveau van een aantal projecten uit onze portfolio en ga naar projecten.

Een belangrijk onderdeel van de doelstelling van A.R.P. is het ontwikkelen en beheren van hoogwaardig vastgoed. Met andere woorden: “We willen mooie objecten renoveren, (ver)bouwen en behouden”. Ons team heeft een voorliefde voor historische architectuur. We dragen graag bij aan een mooi stadsgezicht door oude, soms vervallen, panden te renoveren en weer nieuw leven in te blazen. Door regelgeving en beleid is dit niet altijd eenvoudig. Wij streven naar een goede samenwerking met gemeenten en stadsdelen om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Mocht u vragen hebben over de renovatie en/of verkoop van uw eigen woning/pand, neem dan gerust contact met ons op.