Directie

De directie bestaat uit de initiatiefnemers van Amsterdam Realty Partners: Bart Hoebee en Freek van Waveren. Hun achtergrond is verschillend. Bart heeft veel vastgoedervaring, terwijl Freek juist veel ervaring heeft in de financiële wereld. Mede hierdoor vullen zij elkaar goed aan en zijn zij een sterk team.

Freek Van Waveren

Studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna begon hij als market maker op de optiebeurs bij SAEN Options. In 2009 ging hij naar Hong Kong om daar het bedrijf te versterken en verder uit te bouwen. In 2011 verhuisde hij naar Singapore om voor Flow Traders als market maker aan Exchange Traded Products te verhandelen. Na jarenlange ervaring in de financiële wereld besloot hij in 2014 om te gaan ondernemen en slaat hij de handen ineen met Bart en starten zij samen Amsterdam Realty Partners. Freek is met name verantwoordelijk voor de financiële en juridische zaken binnen de organisatie. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor bankiers, investeerders en andere externe betrokkenen.

Bart Hoebee

Studeerde bedrijfseconomie aan de hogeschool in Amsterdam. Daarna begon hij als makelaar bij DTZ Zadelhoff, waar hij verantwoordelijk was voor de verhuur en aan/verkoop van kantoren en bedrijfsruimten. In 2011 stopte hij om te gaan ondernemen en richtte hij het makelaarskantoor Spring Real Estate op. In 2013 verkocht hij zijn aandelen aan het private equity bedrijf Fortress Investment Group. Vervolgens startte hij meerdere succesvolle vastgoedprojecten. Bart is de voorzitter van de directie en houdt zich vooral bezig met de operationele bedrijfsvoering. Daarnaast stuurt hij het acquisitie team en de externe bouwbetrokkenen aan.